Fizioterapija MANA je prva zasebna fizioterapija v Slovenski Bistrici, registrirana že od leta 2003. Ustanovil sem jo z namenom nuditi takojšnjo, strokovno, učinkovito in prijazno pomoč vsem, ki potrebujejo kakršnokoli obliko fizioterapije zaradi poškodbe, operacije, degenerativnih obolenj gibalnega aparata ali pa zgolj masažo.

Naročanje: 041 946 441, vsak delavnik od 9. do 19. ure.

TERAPIJA Z GLOBINSKIMI
UDARNIMI VALOVI

Terapija z globinskimi udarnimi valovi je sodobna oblika zdravljenja kroničnih vnetnih sprememb v tkivih s pomočjo visoko energetskih zvočnih valov. Na ta način se lahko razbijajo kalcinacije, pospešuje metabolizem, prekrvavitev in nastanek protibolečinskih snovi v tkivu.

 
Terapija z globinskimi udarnimi valovi Terapija z globinskimi udarnimi valovi Terapija z globinskimi udarnimi valovi

TERAPIJA S
K-LASERJEM

K-laser predstavlja najsodobnejšo in najnaprednejšo obliko laserske terapije. Posebna kombinacija specifičnih valovnih dolžin laserske svetlobe prodre globoko v tkivo in pospeši regeneracijo celic s povečevanjem energije, ki je celicam na voljo. S tem se skrajša čas okrevanja po poškodbi.

 
Terapija s K-laserjem in valovi Terapija s K-laserjem in valovi Terapija s K-laserjem in valovi

STORITVE V
NOVIH PROSTORIH

 

S širitvijo in nadgradnjo ponudbe fizioterapevtskih storitev v novih prostorih FIzioterapije MANA želim ponuditi vsem, ki potrebujejo pomoč fizioterapevta, hitro, strokovno, učinkovito in prijazno zdravstveno oskrbo na najvišjem nivoju.

 

NA VRH STRANI
Raziščite
Naslov
FIZIOTERAPIJA MANA, ROBERT ŠARMAN S.P.
Levstikova ulica 2
SI-2310 Slovenska Bistrica
Kontakt
FIZIOTERAPIJA MANA, ROBERT ŠARMAN S.P.
Levstikova ulica 2
SI-2310 Slovenska Bistrica
041 946 441
qrkoda
Sledite nam:

Fizioterapija MANA © 2018, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus